Omladinski susreti i Mektebsko takmicenje u Hartford-u CT

Esselamu Alejkum drage dzematlije,

Zelimo Vas obavijestiti o planiranom druzenju pod nazivom “Omladinski susreti i Mektebsko druzenje” organizovano od strane Medžlis 3 (Northeast) Islamske Zajednice Bošnjaka Sjeverne Amerike i dzemata u Hartford-u CT. Druzenje je predvidzeno za May, 28 na adresi: 595 Franklin ave. Hartford, CT 06114.
Molimo vas da pogledate dokumente u attachmentu putem kojih mozete saznati vise informacija. Takodzer u prilogu vam saljemo email organizatora. 

Esselamu alejkum cijenjeni imami i predstavnici džemata
Ovom prilikom vas želimo još jednom podsjetiti i pozvati na omladinske susrete našeg medžlisa i mektebsko takmičenje koje će se održati za Memorial Day Weekend 27-29.maja 2016. u Hartfordu.
Molimo vas da u svojim džematima uradite sve što je potrebno kako bi ovi susreti i takmičenje bili što posjećeniji. Za više informacija pogledajte dopis koordinatora za omladinu našeg medžlisa i flyer u prilogu ovog emaila.
Također vas molimo da do 14.maja ispunite sljedeće dvije forme kako bi znali tačan broj takmičara i omladine koja dolazi na susrete.
Forma za mektebsko takmičenje: fill it out in Google Forms.

Forma za omladinske surete: fill it out in Google Forms.

Unaprijed vam se zahvaljujemo na saradnji i vašem doprinosu da ovi susreti i takmičenje budu što uspješniji, ako Bog da.
1. omladinski susreti PDF document
Mahsuz selam,
Amir Durić
Sekretar Medžlisa 3

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments